Prometna ureditev v času Pokala Vitranc

Vodja komisije za promet, Jože Ajdišek, bo s svojo službo in pomočjo Policije in varnostne službe zagotovil nemoten potek prometa in dostopa gledalcev do prizorišča. Obiskovalci bodo lahko parkirali osebne avtomobile na urejenih in označenih parkiriščih v Kranjski Gori in Podkorenu. Parkiranje bo brezplačno.

Parkirni prostor “A” ob ciljni areni je namenjen predvsem zahtevam tekmovalnih ekip, reševalne službe in televizije. Dostop do njega bo možen samo s posebnimi parkirnimi dovolilnicami. Parkirni prostor “B” v neposredni bližini ciljne arene je namenjen novinarjem.


Promet je v času tekmovanj v Kranjski Gori urejen krožno [foto: Klemen Zibelnik/smucka]

Dostop do parkirnih prostorov “A” in “B” je možen samo s posebno parkirno dovolilnico.
Organiziran bo celodnevni prevoz od hotela Kompas, kjer bosta Tehnično-prijavna pisarna in Medijsko središče, do ciljne arene za prijavljene goste in novinarje. Za poseben prevoz z osebnimi avtomobili AUDI bo poskrbel sponzor Pokala Vitranc, Porsche Slovenija. Prevoz bo potekal neprestano v času tekmovanja, v soboto, 9. marca in nedeljo, 10. marca 2013.

Akreditirani novinarji in fotografi bodo lahko vstopali v vozila v krožnem prometu na posebno označenih točkah pred hotelom Kompas in v Podkorenu.

Leave a Comment