Tina Maze “gospe” odpeljala na plažo

Bilo je nepozabno, polno energije, pričakovanj, navdušenja! Avstrija se je zopet dokazala, kot nacija št.1 v smučarskem športu! Bučanje v ciljni areni, korektno navijanje in veliko spoštovanje najboljših smučarjev! Pravi smučarski praznik! Zato je bilo lepo biti del tega dogodka in se pokazati v najboljši luči! Ocena svetovnega prvenstva je sedi 4! Nisem naredila vse, nisem vedno pokazala svojih najboljših voženj! Kljub temu zlata in dve srebrni medalji sta izjemen in zgodovinski uspeh! Preveč sem popustila v smuku in super kombinaciji. Vse ostalo štejem za dobro borbo!” je na svoji spletni strani zapisala Tina Maze in nadaljevala: “Utrujenost je bila že precej prisotna, zato se zahvaljujem vsem navijačem, sponzorjem, novinarjem in konec koncev tudi moji družini, ki razume da ob takšnem norem ritmu, potrebujem največ časa zase, da se lahko dobro pripravim na tekme!


Tinine medalje na plaži [foto: Tina Maze blog]

Tina se je sedaj odpravila na morje, kamor je odnesla tudi medalje oz. kakor jih je sama poimenovala “gospe”. “Počitek je prišel prav! Zamenjati belo barvo snega, za zeleno barvo trave in modro morje, je bil pravi balzam za dušo! Ker sem veliko energije, moči in hitrosti nabirala na plaži, sem vse tri “GOSPE”, prinesla v zahvalo!

Čaka nas še sklepni del sezone! Nanj se bom pripravila z vsem svojim znanjem! Želim izpeljati sezono v vrhunskem slogu! Verjetno mi bo adrenalin popustil šele meseca maja in se bom od sreče zjokala nekje na samem! Do takrat pa pokončno naprej!” je še zapisala Črnjanka.

Leave a Comment