V Kranjsko Goro tekmovalci že prihajajo

V Kranjsko Goro so že v sredo prišli prvi tekmovalci, večina pa jih je svoj prihod najavila v četrtek. V petek je namreč na sporedu prosti trening, dan kasneje pa že veleslalom za Pokal Vitranc. Pridite v Kranjsko Goro in si oglejte smučarske mojstre na delu!


Proga Pokala Vitranc [foto: Klemen Zibelnik/smucka]

Francoski tekmovalci so v Kranjsko Goro prispeli že v sredo, v četrtek pa že opravili prvi trening na poligonu Smučarske zveze Slovenije (SZS). Proga v Podkorenu je odlično utrjena, nočne temperature pod ničlo pa bodo poskrbele, da bo na treningu snežna podlaga še bolj kakovostna. V četrtek so se v ciljni areni opravljala še zadnja dela.

Svoj prihod so napovedali vsi nosilci kolajn v tehničnih disciplinah iz pravkar minulih olimpijskih iger v Sočiju, Mario Matt, Ted Ligety in drugi.

Vstopnice so še vedno v prodaji na vseh Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Vsem damam, ki so že v predprodaji kupile vstopnice za stojišče za sobotni veleslalom, jih na blagajni Eventima na prizorišču v Podkorenu brezplačno zamenjamo za nedeljski slalom. Vsem damam smo namreč ob njihovem prazniku omogočili brezplačen ogled sobotne tekme Pokala Vitranc.

Leave a Comment