Bauer in Dokl državna prvaka v šprintu in zasledovanju


Klemen Bauer [foto: Klemen Zibelnik]

Skladno z odločitvijo tekmovalne komisije, ki je v naknadnem postopku ugotovila nenamerno napako v postopku prijave tekmovalca Jakova Faka na tekmah poletnega državnega prvenstva v biatlonu, so bili tudi korigirani uradni rezultati.

Pravilno se rezultati glasijo kot navedeno spodaj.

V disciplini šprint, ki je bila na sporedu 18. septembra 2010 na Pokljuki, je v kategoriji moških (absolutno) zmagal Klemen Bauer (SK Ihan), drugo mesto je osvojil Peter Dokl (SK Ihan), tretjo mesto je osvojil Vasja Rupnik (TSK Valkarton Logatec), četrti je bil Simon Kočevar (SK Kovinoplastika Lož), peti Vid Vončina (SK Brdo) in šesti Matej Kordež (SK Brdo). Jakov Fak je nastopil izven konkurence.

V disciplini zasledovalno, ki je potekala na Pokljuki 19. septembra 2010, je v moški kategoriji osvojil absolutno zmago Peter Dokl (SK Ihan), drugi je bil Klemen Bauer (SK Ihan), tretji Simon Kočevar (SK Kovinoplastika Lož), četrti Matej Kordež (SK Brdo) in peti Vid Vončina (SK Brdo). Vasja Rupnik (TSK Valkarton Logatec) na tekmi ni nastopil, Jakov Fak pa je bil uvrščen izven konkurence.

Vsem prizadetim se za neljub pripetljaj opravičujemo in prosimo za razumevanje.


Rezultati: Državno prvenstvo . : šprintRezultati: Državno prvenstvo . : zasledovalno


Leave a Comment