Biatlonke prejele darilo za Valentinovo


Andreja Mali, Teja Gregorin in Lili Drčar [foto: Tomaž Šušteršič]

V slovenskem biatlonskem taboru so kljub pomembnosti današnje moške tekme, na kateri bo Jakov Fak branil naslov svetovnega prvaka na 20-kilometrski posamični preizkušnji, dobro razpoloženi. Spričo prostega tekmovalnega dneva za biatlonke, so se na dan zaljubljencev tokrat one prelevile v Valentinke.

Po dopoldanskem treningu sta jih reprezentančni kuhar Sašo in tiskovni predstavnik Tomaž pri kosilu obdarila s sladkim presenečenjem, ki so se ga razveselile vse po vrsti. Kaj si mislijo slovenske biatlonke o Valentinovem, pa lahko preberete spodaj.

Valentinovo bi bilo lahko tudi vsak dan. Kakšna čokolada bi se prilegla tudi, kadar ni tega praznika. Aja, pa poljubi in objemi niso nikoli odveč,” se je prva razgovorila Andreja Mali.

To je poseben dan, na katerega smo morda še bolj pozorne punce, kot fantje. Vesela sem, da so se nanj spomnili tudi v reprezentanci in nas obdarili,” je bila kratka Lili Drčar.

Bolj resno jemlje ta dan Teja Gregorin: “Samo dan mi ne pomeni veliko, pomembno pa je njegovo bistvo. Sporočila, ki ga nosi, bi se morali spomniti večkrat. Ne le zaljubljenost, spoštovanje in medsebojno razumevanje sta še kako pomembna, ko govorimo o partnerskih odnosih. Danes je Valentinovo, jutri pa nas čaka štafetni nastop, zato bo šel ta dan še prehitro mimo nas.


Andreja Mali, Teja Gregorin in Lili Drčar [foto: Tomaž Šušteršič]

Leave a Comment