Teja Gregorin pod pokroviteljstvom Lokainženiringa

Na sedežu družbe Lokainženiring v Škofji Loki je danes potekal slavnostni podpis osebne pokroviteljske pogodbe z biatlonko Tejo Gregorin. Gregorinova je s tem podjetjem sodelovala že v preteklih dveh letih in v tem obdobju nanizala nekaj odmevnih rezultatov, zato so se odločili sodelovanje podaljšati.


Podpis pogodbe [foto: Tomaž Šušteršič]

Kljub krizi, ki je prizadela panogo v kateri delujemo in v kateri se je znašlo celotno gospodarstvo, smo se odločili, da znova podpremo prvo ime slovenskega ženskega biatlona. Lokainženiring je že v preteklosti pomagala številnim perspektivnim in uspešnim športnikom in se na ta način tudi družbeno odgovorno odzivala. Teji želimo na ta način pomagati do še večjih uspehov in ji s tem dodati piko na ‘i’ v njeni že sedaj uspešni karieri. V spomin na današnji dogodek ji podarjamo tudi sliko Škofje Loke za njeno pred kratkim obnovljeno hišo,” je ob tej priložnosti zbranim povedal Srečo Barbič, direktor družbe Lokainženiring d.o.o.

Hvala za vaše sodelovanje in sponzorstvo, ki traja že tretje leto. Že sedaj se veselim vseh uspešnih biatlonskih nastopov, ki bodo vsaj delno tudi uspehi vašega podjetja. Še enkrat hvala, ker nas pogosto spremljate tudi v živo na prizoriščih biatlonskih tekmovanj, nas spodbujate in me na ta način še dodatno motivirate,” se je pokrovitelju zahvalila Teja Gregorin.


Srečo Barbič in Teja Gregorin [foto: Tomaž Šušteršič]

Na dogodku so bili prisotni tudi Peter Zupan, predsednik Zbora za biatlon pri Smučarski zvezi Slovenije, Matej Oblak, vodja biatlonskih reprezentanc, Uroš Velepec, glavni trener biatlonske reprezentance in zaposleni v družbi Lokainženiring, ki so Tejine besede in njeno včerajšnje 10. mesto v svetovnem pokalu pospremili z aplavzom.

Leave a Comment